Madkampen.dk » Ingredienser » Makroner
Opskrifter på mad med Makroner
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor makroner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Æblekage Drink
Kør vodka, Galliano, æblemost og lidt isterninger i en blender. Pynt med flødeskum og lidt knuste makroner. Tip! Flødeskum og vodka kan erstattes med Likør 43....
-
Makronmuffins med Chokolade
Pisk æg og sukker godt. Tilsæt mandelessens og smeltet smør. Bland mel og bagepulver og vend det i. Knus makronerne groft - der må gerne være lidt store stykker. Hak chokoladen groft og vend dej i dejen sammen med de knuste...
-
No-bake Kage med Jordbær
Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Pisk fløden og vend flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt heri. Læg massen ovenpå makronerne. Dæk til sidst det hele med jordbær skåret i kvarte/skive...
-
Nem Jordbærdessert med Makroner
Knus makronerne i hånden, så de ikke bliver helt til pulver. Hak Daim i grove stykker og bland det med makronerne og læg det i et kagefad/ildfast fad. Pisk fløden stiv, og vend den med skyren. Smag til med flormelis og vanillesukk...
-
Jordbærtrifli med Makroner
Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blen...
-
Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt
Knus makronerne og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Tryk flødebollerne flade (med bunden i vejret) ovenpå makronerne. Pisk fløden stiv og vend den med creme fraiche eller yoghurt, Smag til med lidt vanillesukker. Hæld massen over...
-
Bagt Æblekage med Mandler & Makroner
Blødgør smørret og rør det sammen med sukkeret. Slå æggene i dejen et efter et, mens der røres. Sigt melet i. Knus makronerne og hak mandlerne groft. Hæld dem i dejen. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Smø...
-
Makronmuffins
Pisk æg, sukker og mandelessens tykt og luftigt. Bland mel, margarine, nødder og chokolade i. Bland til sidst makronerne i. Fyld muffinsforme halvt op og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter....
-
Jordbær Trifli med Appelsin
Til 6 personer. Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland saften med makronerne (tilsæt evt. lidt hakkede mandler også). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv ...
-
Makronmuffins med Appelsin Cream Cheese Frosting
Pisk æg og sukker luftigt. Bland vanillesukker og mel i og rør godt. Tilsæt smør. Vend makroner og chokolade i med en dejskraber. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem ved 200°C i ca. 10 minutter. Lad dem køle af. ...
-
Frossen Valnøddetærte med Portvin
Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen. Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne. Pisk fløden til skum og vend den i. Hæld blandin...
-
Jordbærtrifli med Makroner
Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland de 2 ting sammen. (man kan også tilsætte lidt hakkede mandler). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over et vandbad. Pisk fløden med vanillesukkeret ...
-
Jordbærkage med Makroner & Daim
Knus makroner og hak Daim. Læg det i bunden af et fad. Pisk fløden til skum og bland med creme fraiche, flormelis og vanillesukker. Hæld cremen i fadet. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Fordel jordbærrene over cremen, o...
-
Mini Sarah Bernard Kager
Dagen før: Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri. Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde. Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte ...
-
Othellolagkage
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer, sukker, Maizena og mælk sammen i en gryde. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud, og kom dem i æggemassen sammen med den tomme vanillestang. Bring cremen i kog under piskning ...
-
Varm Æblekage med Låg
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde i 10 minutter sammen med vand og vanillesukker. Hæld massen i et ildfast fad. Knus makroner og og hak mandler og bland dem med sukkeret. Drys bla...
-
Æblekage med Makron & Kagecreme
Skær æblerne i store stykker (de skal ikke skrælles, dog skal kernehuset fjernes). Kog æblerne i en gryde sammen med de resterende ingredienser til æblemixen. Æblerne skal ikke koges helt ud. Lad det køle af igen. Lav en halv port...
-
Nem Jordbærtrifli
Til 4 personer. Rens jordbærrene, og skær dem ud i mindre stykker. Hæld hyldeblomstsaften ud over dem, tilsæt vanillekornene og lad det stå og marinere. Imens knuses makronerne groft, og vanillecremen piskes godt (du kan sagtens ...
-
Rå Æblekage med Ymercreme
NB! Æblekagen skal først tilberedes lige før brug. Æblerne skylles og rives groft. Makronerne knuses og lægges lagvis med æblerne i en serveringsskål eller i portionsglas. Ymer og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og...
-
Kage med Gulerod
Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Fløden piskes, og heri vendes flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt. Massen lægges ovenpå makronerne. Til sidst dækkes det hele med den revne gulerod. ...
-
Mors Nemme Æbletærte
Smør en tærteform, og tænd ovnen på 200°C (175 hvis varmluft) Knus makronerne ud i bunden af tærteformen. Skræl æblerne, skær dem i både, og fordel dem i formen. Drys kanel over æblerne. Smelt margarinen og bland deri...
-
Trifli med Sveskekompot
Bring svesker, vand og sukker i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter - rør af og til. Tilsæt portvin og citronsaft og lad sveskekompotten køle af. Vend mandlerne i. Rør æggeblommer, sukker og majsstivel...
-
Jordbærtrifli
Jordbærrene renses, skæres i skiver og drysses med sukker. Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen (portvin eller sherry) hældes henover. Jordbærrene fordeles ovenpå. Yoghurt og su...
-
Lækker Trifli med Bær
Råcreme: Pisk æggeblommer, sukker og vanilie sammen til det bliver en hvid cremet masse. Pisk fløden til tyk flødeskum. Vend de to masser sammen. Bærcoulis: I en gryde varmes bærrene op sammen med lidt sukker samt appelsin- og ...
-
Makronkager
Æggene piskes sammen med sukkeret og mandelessensen. Smelt margarinen og afkøl den let. De tørre ingredienser blandes, og til sidst blandes margarine og æggemassen i. Dejen fordeles i ca. 35 små papirforme. Bages ved 200°...