Madkampen.dk » Ingredienser » Makroner

Opskrifter på mad med Makroner

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor makroner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Æblekage Drink

    Kør vodka, Galliano, æblemost og lidt isterninger i en blender. Pynt med flødeskum og lidt knuste makroner. Tip! Flødeskum og vodka kan erstattes med Likør 43....


  2. Makronmuffins med Chokolade

    Pisk æg og sukker godt. Tilsæt mandelessens og smeltet smør. Bland mel og bagepulver og vend det i. Knus makronerne groft - der må gerne være lidt store stykker. Hak chokoladen groft og vend dej i dejen sammen med de knuste...


  3. No-bake Kage med Jordbær

    makroner

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Pisk fløden og vend flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt heri. Læg massen ovenpå makronerne. Dæk til sidst det hele med jordbær skåret i kvarte/skive...



  4. Nem Jordbærdessert med Makroner

    Knus makronerne i hånden, så de ikke bliver helt til pulver. Hak Daim i grove stykker og bland det med makronerne og læg det i et kagefad/ildfast fad. Pisk fløden stiv, og vend den med skyren. Smag til med flormelis og vanillesukk...


  5. Jordbærtrifli med Makroner

    Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blen...


  6. Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt

    Makroner

    Knus makronerne og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Tryk flødebollerne flade (med bunden i vejret) ovenpå makronerne. Pisk fløden stiv og vend den med creme fraiche eller yoghurt, Smag til med lidt vanillesukker. Hæld massen over...



  7. Bagt Æblekage med Mandler & Makroner

    makroner

    Blødgør smørret og rør det sammen med sukkeret. Slå æggene i dejen et efter et, mens der røres. Sigt melet i. Knus makronerne og hak mandlerne groft. Hæld dem i dejen. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Smø...



  8. Makronmuffins

    Pisk æg, sukker og mandelessens tykt og luftigt. Bland mel, margarine, nødder og chokolade i. Bland til sidst makronerne i. Fyld muffinsforme halvt op og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter....


  9. Jordbær Trifli med Appelsin

    Til 6 personer. Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland saften med makronerne (tilsæt evt. lidt hakkede mandler også). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv ...


  10. Makronmuffins med Appelsin Cream Cheese Frosting

    Pisk æg og sukker luftigt. Bland vanillesukker og mel i og rør godt. Tilsæt smør. Vend makroner og chokolade i med en dejskraber. Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem ved 200°C i ca. 10 minutter. Lad dem køle af. ...


  11. Frossen Valnøddetærte med Portvin

    Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen. Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne. Pisk fløden til skum og vend den i. Hæld blandin...


  12. Jordbærtrifli med Makroner

    makroner

    Knus makronerne og pres saften fra appelsinen. Bland de 2 ting sammen. (man kan også tilsætte lidt hakkede mandler). Rens og skær jordbærrene i mindre stykker. Smelt chokoladen over et vandbad. Pisk fløden med vanillesukkeret ...



  13. Jordbærkage med Makroner & Daim

    Knus makroner og hak Daim. Læg det i bunden af et fad. Pisk fløden til skum og bland med creme fraiche, flormelis og vanillesukker. Hæld cremen i fadet. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte. Fordel jordbærrene over cremen, o...


  14. Mini Sarah Bernard Kager

    makroner

    Dagen før: Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri. Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde. Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte ...



  15. Othellolagkage

    Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer, sukker, Maizena og mælk sammen i en gryde. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud, og kom dem i æggemassen sammen med den tomme vanillestang. Bring cremen i kog under piskning ...


  16. Varm Æblekage med Låg

    Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde i 10 minutter sammen med vand og vanillesukker. Hæld massen i et ildfast fad. Knus makroner og og hak mandler og bland dem med sukkeret. Drys bla...


  17. Æblekage med Makron & Kagecreme

    Skær æblerne i store stykker (de skal ikke skrælles, dog skal kernehuset fjernes). Kog æblerne i en gryde sammen med de resterende ingredienser til æblemixen. Æblerne skal ikke koges helt ud. Lad det køle af igen. Lav en halv port...


  18. Nem Jordbærtrifli

    makroner

    Til 4 personer. Rens jordbærrene, og skær dem ud i mindre stykker. Hæld hyldeblomstsaften ud over dem, tilsæt vanillekornene og lad det stå og marinere. Imens knuses makronerne groft, og vanillecremen piskes godt (du kan sagtens ...



  19. Rå Æblekage med Ymercreme

    NB! Æblekagen skal først tilberedes lige før brug. Æblerne skylles og rives groft. Makronerne knuses og lægges lagvis med æblerne i en serveringsskål eller i portionsglas. Ymer og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og...


  20. Kage med Gulerod

    makroner

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Fløden piskes, og heri vendes flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt. Massen lægges ovenpå makronerne. Til sidst dækkes det hele med den revne gulerod. ...



  21. Mors Nemme Æbletærte

    makroner

    Smør en tærteform, og tænd ovnen på 200°C (175 hvis varmluft) Knus makronerne ud i bunden af tærteformen. Skræl æblerne, skær dem i både, og fordel dem i formen. Drys kanel over æblerne. Smelt margarinen og bland deri...



  22. Trifli med Sveskekompot

    Bring svesker, vand og sukker i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter - rør af og til. Tilsæt portvin og citronsaft og lad sveskekompotten køle af. Vend mandlerne i. Rør æggeblommer, sukker og majsstivel...


  23. Jordbærtrifli

    Jordbærrene renses, skæres i skiver og drysses med sukker. Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Hedvinen (portvin eller sherry) hældes henover. Jordbærrene fordeles ovenpå. Yoghurt og su...


  24. Lækker Trifli med Bær

    Råcreme: Pisk æggeblommer, sukker og vanilie sammen til det bliver en hvid cremet masse. Pisk fløden til tyk flødeskum. Vend de to masser sammen. Bærcoulis: I en gryde varmes bærrene op sammen med lidt sukker samt appelsin- og ...


  25. Makronkager

    Æggene piskes sammen med sukkeret og mandelessensen. Smelt margarinen og afkøl den let. De tørre ingredienser blandes, og til sidst blandes margarine og æggemassen i. Dejen fordeles i ca. 35 små papirforme. Bages ved 200°...