Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Frisk RÃ¥creme med Jordbær & Crunch
Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frisk råcreme med jordbær & crunch:
- Korn af 1 vanillestang
- 2-3 spsk sukker
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2½ dl piskefløde
- 1-1½ dl skyr
- 4-500 g jordbær
- Lidt hyldeblomstsaft
- 4 Digestive kiks
- 50 g mørk chokolade
- 1 håndfuld pistacienødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch:
Til 6 personer.
Pisk vanillekorn, sukker og æggeblommer til en æggesnaps.
Pisk fløden stiv, og vend i.
Smag til med skyr, så den bliver lidt mere frisk end en almindelig råcreme.
Fordel cremen i bunden af 6 dessertglas.
Rens og skær jordbærrene i små stykker, hæld dem i en skål og mariner dem i hyldeblomstsaft. Stil dem i køleskabet indtil severing.
Knus kiksene let og hak chokoladen og nødderne groft. Bland det hele i en skål.
Ved servering, fordeles jordbærrene over cremen i glassene (hyldeblomstsaften skal IKKE med). Drys med crunch