Opskrifter » Desserter » Kager » Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær
Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frossen cheesecake med hvid chokolade & bær:
- Bund:
- 200 g Digestive kiks
- 100 g smør
- Fyld:
- 200 g hvid chokolade
- 3 æggehvider
- 70 g sukker
- 2½ dl piskefløde
- 200 g flødeost naturel
- 1 citron
- 1 tsk vanillesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær:
Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad.
Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke og cremede.
Pisk fløden til blødt skum.
Pisk flødeosten let, og kom fintrevet citronskal og vanillesukker i. Rør den smeltede chokolade i og vend marengsmassen og flødeskummet i flødeosten lidt ad gangen.
Hæld det i springformen, slå den i bordet et par gange, for at få lufthullerne væk. Dæk formen, og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
Tag kagen ud af fryseren 20 minutter før servering og pynt med friske bær.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.