Opskrifter » Desserter » Kager » Roulade med Hindbær & Hvid Chokolade
Roulade med Hindbær & Hvid Chokolade opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave roulade med hindbær & hvid chokolade:
- 4 æggehvider
- 185 g sukker
- 125 g blødgjort flødeost
- 185 g creme fraiche
- 125 g smeltet hvid chokolade
- 125 g friske hindbær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Roulade med Hindbær & Hvid Chokolade:
6-8 personer.
Forvarm ovnen til 180°C. Kom bagepapir i en form (25x30 cm).
Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt sukker gradvist og pisk godt hver gang. Pisk indtil blandingen er tyk og blank, og sukkeret opløst.
Spred blandingen ud i formen og bag 10 minutter, indtil dejen er gylden og føles fast. Vend hurtigt og forsigtigt bunden ud på bagepapir, der er drysset med sukker. Lad den afkøle.
Pisk flødeost og creme fraiche glat og cremet. Tilsæt den afkølede, smeltede, hvide chokolade og bland godt. Hæld det over marengsbunden, men lad der være en fri kant på 1 cm. Kom et lag hindbær over.
Rul marengsen forsigtigt sammen ved hjælp af papiret, fra den korte ende. Pak rouladen ind i det sukkerdryssede papir og film og lad den afkøle, indtil den er fast. Skær den i skiver ved servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.