Opskrifter » Desserter » Kager » Valnøddekage
Valnøddekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddekage:
- 300 g valnødder
- 170 g sukker
- 4 æggehvider
- Margarine
- Rasp
- Fyld og pynt:
- 3-4 dl piskefløde
- 1 spsk pulverkaffe
- 40 g hakkede valnødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Valnøddekage:
Mal nøddekernerne gennem en kværn og bland dem med sukker.
Pisk hviderner helt stive og vend dem i nødderne.
Hæld dejen i 2 velsmurte og raspdryssede lagkageforme.
Bag dem ca. 20 minutter ved 175°C. Køl bundene af i formene.
Pisk fløden til skum og rør kaffen i. Kom 1/3 af fløden på den ene bund og strø lidt nøddekerner over. Læg den anden bund over og sprøjt resten af flødeskummet på og rundt om kagen. Drys med resten af nøddekernerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.