Opskrifter » Desserter » Is » Vanilleparfait
Vanilleparfait opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave vanilleparfait:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 3-4 spsk sigtet flormelis
- Korn af ½ stang vanille
- ½ liter piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Vanilleparfait:
Pisk æggeblommer meget luftige med flormelis og vanillekorn.
Pisk fløden. Vend flødeskummet i æggemassen.
Hæld æggemassen op i en fryseegnet beholder, helst af metal, og dæk til med folie eller låg.
Frys isen 4-5 timer.
Tag isen ud af fryseren ½-1 time før servering. Stil den i køleskabet.
Løsn isen langs kanten af formen. Vend isen ud på et fad og skær den evt. i skiver.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.