Opskrifter » Desserter » Marengs » Bikuber II
Bikuber II opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bikuber ii:
- 3 æggehvider
- 150 g sukker
- 1 tsk eddike
- Fyld:
- 2½ dl piskefløde
- 150 g mørk chokolade
- Pynt:
- 1 spsk kakao
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bikuber II:
Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine.
Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber.
Bag marengsene i ca. 75 minutter ved 100°C midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.
Pisk fløden til let skum. Hak chokoladen groft. Bland de 2 ting sammen.
Sprjt flødeskummet op i bikuberne, og sigt lidt kakao på toppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.