Opskrifter » Desserter » Marengs » Sankthans Marengs


Print opskriften på Sankthans Marengs Print opskrift

Del på Facebook

Sankthans Marengs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sankthans marengs:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Sankthans Marengs:

Pisk æggehviderne stive. Kom eddike og sukker i, og pisk til marengsen er sej. Vend hurtigt hasselnødderne (nemmest med flager) i, og læg massen som et bjerg 20-25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir.

Bag marengsen ca. 1 time ved 125°C, og sæt den til afkøling på en rist.

Pynt den, når den er helt kold, og lige inden servering med flødeskum og masser af jordbær samt nektariner i både.

Sankthans Marengs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sankthans Marengs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Mandel Fragilité med Moccacreme Marengskage med Frugt Små Kyskager Eton Mess Pavlova Lagkage med Jordbær