Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Grillede Jomfruhummere
Grillede Jomfruhummere opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grillede jomfruhummere:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Grillede Jomfruhummere:
Til 4 personer.
Flæk jomfruhummerne på langs.
Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløg og finthakket bredbladet persille.
Læg hummerne i en bradepande med skærefladen op og fordel hvidløgssmørret over dem.
Sæt dem under grillen i ca. 5 minutter. Giv dem endelig ikke for længe. Servér straks med lune flutes og iskold hvidvin.
P.S. Må gerne spises med fingrene, og der må gerne smaskes og slubres.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.