Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunlagkage
Tunlagkage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunlagkage:
- 36 stk toastbrød
- 4 dåser tun
- 8 kogte æg
- 3 dl 18% creme fraiche
- 2 dl mayonnaise
- 1 dl finthakket dild
- 4 spsk hakket persille
- 4 spsk hakket purløg
- 3-4 tsk groftkværnet peber
- 2 tsk groftkværnet salt
- Miracle Whip
Opskrift indsendt af Hanne
SÃ¥dan laver du Tunlagkage:
Bland alle ingredienserne til tunmassen: tun, æg, creme fraiche, mayonnaise, dild, persille, purløg, peber og salt.
Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre lag).
Halvdelen af tunmassen smøres på og derefter lægges et lag toastbrød. Gentag denne proces, så du slutter med toastbrød.
Skal trække nogle timer (ca. et halvt døgn).
Pynteforslag: smør et tyndt lag Miracle Whip på hele lagkagen. Dæk kanterne med agurk eller citronskiver. Pynt med rejer, asparges, cherrytomater, dild eller andet grønt.
Til ca. 12-15 personer, hvis den spises som forret.