Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunlagkage


Print opskriften på Tunlagkage Print opskrift

Del på Facebook

Tunlagkage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunlagkage:



Opskrift indsendt af


Tunlagkage opskrift

SÃ¥dan laver du Tunlagkage:

Bland alle ingredienserne til tunmassen: tun, æg, creme fraiche, mayonnaise, dild, persille, purløg, peber og salt.

Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre lag).

Halvdelen af tunmassen smøres på og derefter lægges et lag toastbrød. Gentag denne proces, så du slutter med toastbrød.

Skal trække nogle timer (ca. et halvt døgn).

Pynteforslag: smør et tyndt lag Miracle Whip på hele lagkagen. Dæk kanterne med agurk eller citronskiver. Pynt med rejer, asparges, cherrytomater, dild eller andet grønt.

Til ca. 12-15 personer, hvis den spises som forret.

Print opskriften på Tunlagkage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Wraps med Laks & Spinat Karolines Tunmousse Lakseroulade med Spinat og Flødeost Lakserulle med Flødeost Laksewraps Varmrøget Laks med Æblesellerifløde