Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Lakserilette


Print opskriften på Lakserilette Print opskrift

Del på Facebook

Lakserilette opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakserilette:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Lakserilette:

Til 4 personer.

Hak løget fint og klip purløget fint.

Hak 2/3 af laksen fint. Gem resten til serveringen.

Rør de hakkede ingredienser sammen med rygeost og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

Ved servering anrettes lakseriletten på skiver af røget laks. Det kan evt. gøres i en madring - det giver en flot effekt.

Serveres evt. med ristet rugbrød

Lakserilette opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lakserilette Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunlagkage Lakserulle med Flødeost Karolines Tunmousse Lakseruller Wraps med Laks & Spinat Tunmousse