Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Lakserilette
Lakserilette opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakserilette:
- 2 små rødløg
- 2 bundter purløg
- 400 g røget laks
- 200 g rygeost
- 4 spsk creme fraiche
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lakserilette:
Til 4 personer.
Hak løget fint og klip purløget fint.
Hak 2/3 af laksen fint. Gem resten til serveringen.
Rør de hakkede ingredienser sammen med rygeost og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
Ved servering anrettes lakseriletten på skiver af røget laks. Det kan evt. gøres i en madring - det giver en flot effekt.
Serveres evt. med ristet rugbrød
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.