Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunmousse
Tunmousse opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunmousse:
- 5 dåser tun i vand
- 250 g creme fraiche
- 100 g mayonnaise
- 1 finthakket rødløg
- 1 lille bundt purløg
- 6 blade husblas
- Citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tunmousse:
Tunen røres sammen med creme fraiche, mayonnaise, rødløg og purløg. Smages til med salt, peber og citronsaft.
Husblas sættes i blød i koldt vand i minimum 5 minutter, og smeltes i enten vandbad eller microovn.
Husblassen sigtes i tunen og massen hældes i en passende form.
Stilles på køl indtil tunmoussen er "stiv". Kan anrettes enten i formen eller skæres i mindre stykker.