Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Minirösti med Laks
Minirösti med Laks opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Minirösti med Laks:
Skyl kartoflerne, og kog dem knapt møre med skallen på, ca. 15 minutter. Lad dem svale af, og pil dem så.
Riv kartoflerne groft på et rivejern eller i blender. Hak det meste af purløget og persillen. Bland 2/3 af det hakkede med kartoflerne, ægget og krydderier. Bland forsigtigt.
Kom fedtstoffet på en pande. Opvarm den og sæt skefulde af massen på panden. Steg ved middelvarme, til röstierne er gyldne på begge sider.
Bland imens creme fraiche med resten af den hakkede persille og purløg. Gem nogle strå af purløget til pynt.
Anret röstierne på tallerkner, og arranger laksen ved siden af sammen med creme fraiche. Pynt med purløg og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.