Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer


Print opskriften på Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprødt rugbrød med Ærtepuré & rejer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer:

Til 2 personer.

Find en udstikker der passer til størrelsen på rugbrøder, og udstik 4 runde stykker brød.

Steg dem i en smule olie, til de bliver sprøde, og drys med lidt salt og peber.

Kog ærterne i 10 minutter, hæld vandet fra og purér dem med en stavblender. Tilsæt flødeost og smag til med citronsaft, salt og peber.

Brug udstikkeren som form, og læg rugbrødet i bunden.

Fordel ærtepuréen oven på de 4 stykker rugbrød, og sæt dem i køleskabet til de er helt kolde.

Vend rejerne med purløg og dild og fordel dem over ærtepuréen. Fjern formen og servér.

Obs! De kan sagtens laves dagen før de skal spises.

Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Karolines Tunmousse Fiskelagkage Lakserulle med Flødeost Wraps med Laks & Spinat Tunlagkage