Opskrifter » Forretter » Kylling & Kalkun » Hønsesalat
Hønsesalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hønsesalat:
- Kød fra ½ kogt høne
- 3-4 stængler blegselleri
- 4-5 spsk ananas i små tern
- 300 g champignon
- En god mayonnaise
- Creme fraiche
- Yoghurt naturel
- Kary
- Engelsk sauce
- Tabasco
- Evt. lidt ananassaft
- Hønsebouillon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Hønsesalat:
Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af.
Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker.
Bland mayonnaise med creme fraiche og yoghurt, smag til med en tsk karry, lidt engelsk sauce, tabasco, salt, peber og evt. lidt ananassaft.
Serveres enten på salatblade, ovenpå ananasringe eller på ristet brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.