Opskrifter » Forretter » Kylling & Kalkun » Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges
Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hønsesalat med karry, ananas & asparges:
- 400 g kogt kylling
- 1 dåse aspargessnitter
- ½ dåse ananasstykker
- Dressing:
- 200 g græsk yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 200 g ymer
- Salt
- Peber
- Friskpresset citronsaft
- 1 tsk sukker
- 1 tsk sennep
- ½ tsk karry
- Ristet toastbrød
- Tomater
- Karse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges:
Til 4 personer.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges.
Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater og karse. Eller ovenpå ananasringe som en forret. Eller som pålæg på brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.