Opskrifter » Forretter » Kolde Forretter » Oksecarpaccio med Estragon-Dressing


Print opskriften p� Oksecarpaccio med Estragon-Dressing Print opskrift

Del på Facebook

Oksecarpaccio med Estragon-Dressing opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksecarpaccio med estragon-dressing:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Oksecarpaccio med Estragon-Dressing:

4 personer.

Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber.

I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages til med salt og peber.

Pil skalotteløget og skær det i helt fine tern. Hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen og rør. Fordél nu dressingen over kødet på de 4 tallerkner.

Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder som fordeles rundt i kanten på tallerknerne. Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesanost.

Serveres med et godt brød til.

Oksecarpaccio med Estragon-Dressing opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p� Oksecarpaccio med Estragon-Dressing Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kolde forretter kategorien

Aspargesruller med Parmaskinke