Opskrifter » Forretter » Kolde Forretter » Oksecarpaccio med Estragon-Dressing
Oksecarpaccio med Estragon-Dressing opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksecarpaccio med estragon-dressing:
- 400 g pålægstyndt oksefilet
- 1 pasteuriseret æggeblomme
- 2 tsk dijonsennep
- 3 tsk limesaft
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 skalotteløg
- 1 bundt estragon
- 1 bundt rucolasalat
- 100 g parmesanost
- Salt
- Peber
- Et godt Italiensk brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Oksecarpaccio med Estragon-Dressing:
4 personer.
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber.
I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages til med salt og peber.
Pil skalotteløget og skær det i helt fine tern. Hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen og rør. Fordél nu dressingen over kødet på de 4 tallerkner.
Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder som fordeles rundt i kanten på tallerknerne. Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesanost.
Serveres med et godt brød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.