Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer
Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer:
Til 4 personer.
Skær laksen i tynde skiver.
Rist lucernespirer og finthakket løg på panden.
Fjern stenen i avokadoen og skrab kødet fri med en ske. Blend avokadoen og smøreosten i en blender.
Rul dejen ud på bordet. Læg først den afkølede løg/spirreblanding i en lang stribe midt på dejen. Læg herefter avokadocremen over det. Læg rejer i et lag ovenpå cremen, og dæk til sidst med lakseskiverne.
Fold dejen ind over fyldet fra begge sider og vend den så samlingen kommer nedad. Bag i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Ønskes en lettere version, udskift da butterdejen med filodej.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.