Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Rejeburger med Tartarsovs


Print opskriften på Rejeburger med Tartarsovs Print opskrift

Del på Facebook

Rejeburger med Tartarsovs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rejeburger med tartarsovs:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rejeburger med Tartarsovs:

4 personer.

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Skyl kapers og persille, hak det med en kniv. Rør det i dressingen sammen med cornichoner og smag til med citronsaft, salt og peber.

Mos kartoflerne med en gaffel. Hak de afdryppede rejer groft med en kniv eller i en foodprocessor - brug pulse-knappen.

Rør dem sammen med kartofler, æg og forårsløg. Krydr med citronskal, salt og peber og form farsen til 4 bøffer. Tryk dem ned i en dyb tallerken med rasp, så de bliver dækket på alle sider.

Steg bøfferne gyldne og gennemvarme på en pande med olie 3-5 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang - de er lidt skrøbelige.

Anret bøfferne i lune boller med tartarsovs og grøntsager.

Rejeburger med Tartarsovs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rejeburger med Tartarsovs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Indbagt Laks med Spinat Tunfrikadeller Hannes Sejret Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Tunfrikadeller med Kartoffelmos Rød Karryret med Rejer & Mango