Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Rejeburger med Tartarsovs
Rejeburger med Tartarsovs opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rejeburger med tartarsovs:
- Bøffer:
- 250 g kogte kartofler
- 300 g pillede rejer
- 1 æg
- 2 finthakkede forårsløg
- 1 tsk fintrevet citronskal
- 2 spsk olie
- Tartarsovs:
- 75 g mayonnaise
- 4 spsk creme fraiche
- 1 spsk saltede kapers
- Hakket bredbladet persille
- 4 hakkede cornichoner
- Citronsaft
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- 4 burgerboller
- Salatblade
- Tomatskiver
- Tynde skiver rødløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rejeburger med Tartarsovs:
4 personer.
Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Skyl kapers og persille, hak det med en kniv. Rør det i dressingen sammen med cornichoner og smag til med citronsaft, salt og peber.
Mos kartoflerne med en gaffel. Hak de afdryppede rejer groft med en kniv eller i en foodprocessor - brug pulse-knappen.
Rør dem sammen med kartofler, æg og forårsløg. Krydr med citronskal, salt og peber og form farsen til 4 bøffer. Tryk dem ned i en dyb tallerken med rasp, så de bliver dækket på alle sider.
Steg bøfferne gyldne og gennemvarme på en pande med olie 3-5 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang - de er lidt skrøbelige.
Anret bøfferne i lune boller med tartarsovs og grøntsager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.