Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Spaghetti med Tigerrejer
Spaghetti med Tigerrejer opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spaghetti med tigerrejer:
- En god portion tigerrejer
- Lidt olivenolie
- Lidt hvidløg
- Lidt ingefær
- Lidt frisk basilikum
- Lidt rosmarin
- 1 citron
- 1 finthakket chili
- 1 dåse hakkede tomater
- 1-2 grønne peberfrugter
- 250 g svampe
- 300 g spaghetti
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Spaghetti med Tigerrejer:
Tigerrejerne tages ud af skallerne, som gemmes. Tigerrejerne lægges derefter i en lage bestående af olivenolie, presset citron, friskhakket hvidløg, ingefær, lidt chili, friskkværnet peber og lidt rosmarin.
Skallerne kommes i en gryde med vand, som koges ind til en fond.
1 dåse hakkede tomater koges næsten tør og gemmes til senere.
En god portion svampe skæres i skiver og ristes i olivenolie. Peberfrugterne hakkes i små stykker.
Når der er cirka 5 minutter tilbage af spaghettiens kogetid, hældes tigerrejerne og lagen i en forvarmet sautérpande eller stor dyb pande og tilsættes svampene, fonden og de hakkede indkogte tomater, og til sidst de hakkede peberfrugter (peberfrugterne må gerne knase lidt).
Et stort bundt friske basilikumblade hakkes. Når spagettien er kogt færdig blandes den sammen med pandens indhold i en stor skål sammen med den hakkede basilikum, hvorefter det hele blandes sammen.