Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Rød Karryret med Rejer & Mango
Rød Karryret med Rejer & Mango opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rød karryret med rejer & mango:
- 1 spsk olie
- 1 fintsnittet forårsløg
- 1½ spsk rød thai karrypasta
- 200 ml kokosmælk
- 2 tsk fiskesauce
- 175 g butternutsquash
- 175 g søde kartofler
- 200 g frosne rejer
- 2½ dl hønsefond
- 1 tsk limesaft
- 150 g mango
- 3-4 spsk hakket koriander
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rød Karryret med Rejer & Mango:
Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta.
Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog.
Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 minutter, eller til grøntsagerne er møre.
Skyl de frosne rejer under rindende vand for at fjerne overskydende is. Ryst vandet fra, og rør rejerne sammen med de øvrige ingredienser på panden. Bring saucen i kog igen.
Skru ned for varmen, og tilsæt kokosmælk, limesaft og mangoterninger og varm igennem uden at koge i ca. 2 minutter, indtil kokosmælken er varm og rejerne færdige.
Server med ris eller nudler og drys med hakket koriander.