Madkampen.dk » Ingredienser » Kokosmælk

Opskrifter på mad med Kokosmælk

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kokosmælk indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Panang Kylling

    Til 4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i en wok med lidt olie. Tag kyllingen op, og læg den til side. Tag herefter 5 spsk olie, og steg karrypastaen heri. Mix det godt sammen, til det ikke klumper mere. Tils...


  2. Rabarberkylling i Karry

    Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...


  3. Stærk Rød Karrysuppe med Kylling

    Skær kyllingen i strimler, og svits stykkerne i en anelse olie i en gryde. Tilsæt karrypastaen, og lad det trænge ind i kødet. Tilsæt hvidløg. Hæld grøntsagsbouillonen over sammen med kokosmælk og fløde. Lad det simre lidt. ...


  4. Rød Karrysuppe med Spicy Kylling

    Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...


  5. Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling

    Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder. Pil hvidløgsfedene. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøn...


  6. Thaisuppe med Kylling & Kokos

    Skyl porren og skær den i tynde ringe. Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning. Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker. Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld s...


  7. Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe

    Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...


  8. Koteletter i Ostefad

    Smelt smørret i en gryde. Krydr koteletterne godt med salt, peber og paprika på begge sider. Brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ildfast fad. Læg ananasstykkerne ovenpå koteletterne. Klip bacon og pølser...


  9. Oksekød med Karry & Kokosmælk

    Varm olien i en sauterpande. Brun kødet i olien ved høj varme. Pres hvidløget og bland det sammen med kødet. Tilsæt karry og (evt.) gurkemeje. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Kom dem i pand...


  10. Squash Suppe

    Skyl grøntsagerne. Pil løgene og del dem i kvarte. Skær porren i tykke ringe. Skær squashen i tern. Hak spinat, chili og hvidløg. Hæld alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smørret og svits dem lidt. Tilsæt vand ...


  11. Rød Karrythaisuppe med Nudler

    Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...


  12. Pina Colada Smoothie

    Giver ca. 1 liter. Skær ananas i stykker, fjern stokken. Put ananas og banan i en blender. Hæld kokosmælk og vand i, så den samlede væske dækker ca. 3/4 af frugten. Blend til du har en cremet smoothie uden stykker. Nyd! :-...


  13. Kylling i Rød Karry

    4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...


  14. Satay Sauce

    kokosmælk

    Hæld peanutbutter, kokosmælk, karry og limesaft i en gryde. Bring det i kog, og tag det af varmen igen. Smag til med fiskesauce. Serveres til som dip til kyllingespyd eller andre thai/kinesiske retter....



  15. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  16. Kylling i Karry fra Calcutta

    Skær kyllingefileterne i 12 stykker. Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta. Varm margarinen op i en stegegryde med låg. Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og steg...


  17. Thairet med Fisk

    Skær løg og tomater i tern. Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver. Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver. Skær det ene bundt koriander groft, pluk ...


  18. Kold Banancreme med Hindbær

    Til 2 personer. Skræl bananerne og blend dem med kokosmælken og vanillesukker. Servér cremen toppet med friske hindbær og hakket chokolade. Tip! Prøv med andre bær, f.eks. dejlig søde danske jordbær....


  19. Thaipandekager (Vægtvogterne)

    4 portioner - 9 ProPoints i hver portion Kom bærrene i en skål. Hak citronmelissen, og bland det i bærrene sammen med flormelisen. Stil skålen i køleskabet. Pisk mel, sukker, kokosmel, æg og kokosmælk sammen til en jævn dej. ...


  20. Færdigkøbte Kødboller med Rød Karry & Ris

    4-5 portioner. Rist kødbollerne et kort øjeblik i thaikarry, og tilsæt peanutbutter, kokosmælk, hønsekødssuppe, rødløg i både samt limeblade. Lad det simre 10 minutter ved svag varme, og smag til med fiskesauce og limesaft. ...


  21. Thaigryde (Vægtvogterne)

    4 portioner. Kog nudlerne. Skær kylling, squash og peberfrugt i tern. Skær chili og forårsløg i strimler. Varm en stegepande med olie og ingefær op. Steg kyllingen, og tilsæt grøntsagerne og det pressede hvidløg. Lad det st...


  22. Kyllingeboller i Karry

    Hak løgene fint. Bland kyllingekød, løg, mel, æg, salt og peber godt. Det skal være en klistret fars. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bouillonterningen. Form bollerne, og put dem i gryden - det skal kun putre, det må ikke...


  23. Sejruller i Karry-Kokossovs

    Til 5 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme. Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves. Kom resten af olien på panden og svit...


  24. Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk

    Til 4 personer. Rist karryen af i olien. Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med. Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i gro...


  25. Fiskefad med Karry & Kokos

    Til 4 personer. Læg torsken i et fad og krydr med salt og peber. Skær grøntsagerne i tern/skiver, og svits dem på en pande i lidt olie. Hæld dem over fisken. Svits karrypastaen i lidt olie, tilsæt vand, kokosmælk, chilisauce...