Madkampen.dk » Ingredienser » Kokosmælk
Opskrifter på mad med Kokosmælk
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kokosmælk indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Panang Kylling
Til 4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i en wok med lidt olie. Tag kyllingen op, og læg den til side. Tag herefter 5 spsk olie, og steg karrypastaen heri. Mix det godt sammen, til det ikke klumper mere. Tils...
-
Rabarberkylling i Karry
Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...
-
Stærk Rød Karrysuppe med Kylling
Skær kyllingen i strimler, og svits stykkerne i en anelse olie i en gryde. Tilsæt karrypastaen, og lad det trænge ind i kødet. Tilsæt hvidløg. Hæld grøntsagsbouillonen over sammen med kokosmælk og fløde. Lad det simre lidt. ...
-
Rød Karrysuppe med Spicy Kylling
Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...
-
Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling
Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder. Pil hvidløgsfedene. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøn...
-
Thaisuppe med Kylling & Kokos
Skyl porren og skær den i tynde ringe. Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning. Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker. Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld s...
-
Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe
Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...
-
Koteletter i Ostefad
Smelt smørret i en gryde. Krydr koteletterne godt med salt, peber og paprika på begge sider. Brun koteletterne godt på begge sider og læg dem i et ildfast fad. Læg ananasstykkerne ovenpå koteletterne. Klip bacon og pølser...
-
Oksekød med Karry & Kokosmælk
Varm olien i en sauterpande. Brun kødet i olien ved høj varme. Pres hvidløget og bland det sammen med kødet. Tilsæt karry og (evt.) gurkemeje. Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Kom dem i pand...
-
Squash Suppe
Skyl grøntsagerne. Pil løgene og del dem i kvarte. Skær porren i tykke ringe. Skær squashen i tern. Hak spinat, chili og hvidløg. Hæld alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smørret og svits dem lidt. Tilsæt vand ...
-
Rød Karrythaisuppe med Nudler
Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...
-
Pina Colada Smoothie
Giver ca. 1 liter. Skær ananas i stykker, fjern stokken. Put ananas og banan i en blender. Hæld kokosmælk og vand i, så den samlede væske dækker ca. 3/4 af frugten. Blend til du har en cremet smoothie uden stykker. Nyd! :-...
-
Kylling i Rød Karry
4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...
-
Satay Sauce
Hæld peanutbutter, kokosmælk, karry og limesaft i en gryde. Bring det i kog, og tag det af varmen igen. Smag til med fiskesauce. Serveres til som dip til kyllingespyd eller andre thai/kinesiske retter....
-
Kalkunristaffel
Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...
-
Kylling i Karry fra Calcutta
Skær kyllingefileterne i 12 stykker. Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta. Varm margarinen op i en stegegryde med låg. Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og steg...
-
Thairet med Fisk
Skær løg og tomater i tern. Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver. Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver. Skær det ene bundt koriander groft, pluk ...
-
Kold Banancreme med Hindbær
Til 2 personer. Skræl bananerne og blend dem med kokosmælken og vanillesukker. Servér cremen toppet med friske hindbær og hakket chokolade. Tip! Prøv med andre bær, f.eks. dejlig søde danske jordbær....
-
Thaipandekager (Vægtvogterne)
4 portioner - 9 ProPoints i hver portion Kom bærrene i en skål. Hak citronmelissen, og bland det i bærrene sammen med flormelisen. Stil skålen i køleskabet. Pisk mel, sukker, kokosmel, æg og kokosmælk sammen til en jævn dej. ...
-
Færdigkøbte Kødboller med Rød Karry & Ris
4-5 portioner. Rist kødbollerne et kort øjeblik i thaikarry, og tilsæt peanutbutter, kokosmælk, hønsekødssuppe, rødløg i både samt limeblade. Lad det simre 10 minutter ved svag varme, og smag til med fiskesauce og limesaft. ...
-
Thaigryde (Vægtvogterne)
4 portioner. Kog nudlerne. Skær kylling, squash og peberfrugt i tern. Skær chili og forårsløg i strimler. Varm en stegepande med olie og ingefær op. Steg kyllingen, og tilsæt grøntsagerne og det pressede hvidløg. Lad det st...
-
Kyllingeboller i Karry
Hak løgene fint. Bland kyllingekød, løg, mel, æg, salt og peber godt. Det skal være en klistret fars. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bouillonterningen. Form bollerne, og put dem i gryden - det skal kun putre, det må ikke...
-
Sejruller i Karry-Kokossovs
Til 5 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme. Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves. Kom resten af olien på panden og svit...
-
Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk
Til 4 personer. Rist karryen af i olien. Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med. Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i gro...
-
Fiskefad med Karry & Kokos
Til 4 personer. Læg torsken i et fad og krydr med salt og peber. Skær grøntsagerne i tern/skiver, og svits dem på en pande i lidt olie. Hæld dem over fisken. Svits karrypastaen i lidt olie, tilsæt vand, kokosmælk, chilisauce...