Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Indisk Grøntsagscurry
Indisk Grøntsagscurry opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave indisk grøntsagscurry:
- 2 kartofler
- 1 stort løg
- 1 grøn chili
- 4 spsk jordnøddeolie
- 1-2 spsk stærk karry
- 450 g frosne ærter og gulerødder
- 300 g frosne snittebønner
- 2½ dl grøntsagsbouillon
- 1 bundt persille
- 2 spsk creme fraiche
- 50 g hakkede cashew nødder
- ½ tsk salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Indisk Grøntsagscurry:
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Pil løget og hak det fint. Udkern chilifrugten og skær den i fine strimler (husk at vaske hænder straks efter).
Opvarm olien i en stor stegegryde. Tilsæt kartofler, løg og chili og brun ved middelstærk varme under stadig omrøring i ca. 3 minutter. Drys karryen over.
Kom de frosne grøntsager i gryden sammen med bouillonen. Bring det i kog og læg låg på. Lad det simre ved svag varme i ca. 10 minutter til grøntsagerne er møre, men stadig spændstige.
Skyl og hak persillen mens gryden koger. Rør persille, creme fraiche og cashewnødder i. Smag til med salt og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.