Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunbryst med Pasta & Flødesovs
Kalkunbryst med Pasta & Flødesovs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunbryst med pasta & flødesovs:
- 450 g kalkunbryst
- 2 spsk olie
- 1 dl tør hvidvin
- 1 dl hønsebouillon
- 1 tomat
- 1 rød peberfrugt
- Frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1½ dl madlavningsfløde
- Frisk båndpasta
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalkunbryst med Pasta & Flødesovs:
Brun kalkunbrystet på alle sider i olien. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier. Lad det simre under låg i ca. 35 minutter - vend kødet et par gange undervejs.
Tag kalkunbrystet op af gryde, tilsæt fløden og smag til. Sovsen kan evt. jævnes med lidt maizena.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og skær kødet i skiver.
Læg kødet i et fad, hæld sovsen over og pynt med frisk basilikum.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.