Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Kalveschnitzel med Frisk Æblesalat
Kalveschnitzel med Frisk Æblesalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalveschnitzel med frisk Æblesalat:
- 4 kalveschnitzler
- 4 skiver parmaskinke
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk karry
- 4 dl kalvebouillon
- 1 dl piskefløde
- 1 kinakål
- Salt
- Peber
- Saften fra 1 citron
- 2 spsk sukker
- 4 røde æbler
- 4 spsk rosiner
- 1 kg kartofler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalveschnitzel med Frisk Æblesalat:
Parmaskinken fordeles på et stykke bagepapir og bages sprød i ovn ved 180°C, ca. 8 minutter. Kartoflerne vaskes og koges.
Schnitzlerne ristes i olivenolie på varm pande med høj kant i 2-3 minutter på hver side, tages af panden og krydres med salt og peber. Karryen ristes let på samme pande, tilsættes bouillon og piskefløde, koges ca. 5-7 minutter og smages til med salt og peber.
Kinakålen deles i kvarte på langs, dampes i karrysaucen ca. 4-5 minutter.
Citronsaften og sukker blandes, heri rives æblerne og tilsættes rosiner.
Anret schnitzlerne med kinakål, sauce og æblesalat. Parmaskinken kommes på toppen og kartoflerne serveres til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.