Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Vitello Tonnato
Vitello Tonnato opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave vitello tonnato:
- 300 g magert kalvekød
- 1 laurbærblad
- 5 sorte peberkorn
- 1-2 nelliker
- Salt
- 2 gulerødder
- 1 løg
- Hønsebouillon
- 150 g tun i vand
- 50 g ansjosfileter
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk kapers
- 200 g fromage frais
- Citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Vitello Tonnato:
Læg kødet i en gryde sammen med laurbær, peberkorn, nelliker, salt, gulerødder (skåret i skiver) og løg (skåret i både).
Hæld bouillon i, så kødet er næsten dækket.
Varm op til det koger, og kog kødet ved svag varme ca. 30 minutter.
Sluk for varmen og lad kødet trække i ca. 30 minutter.
Blend tun, ansjoser, olivenolie og kapers.
Rør fromage frais og lidt af suppen fra kødet i så konsistensen bliver som en cremet sauce. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver, anret skiverne på et fladt fad eller en stor tallerken og hæld lidt af saucen over. Pynt med lidt ekstra kapers.
Serveres med pasta (og evt. Peperonata, se opskrift under "Tilbehør").
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.