Madkampen.dk » Ingredienser » Peberkorn
Opskrifter på mad med Peberkorn
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor peberkorn indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Shawarma Krydderi
Rist spidskommen, koriander, nelliker og peberkorn på en tør pande, til duftstofferne frigives og stød dem fint i en morter eller krydderikværn. Bland med de øvrige krydderier og kom blandingen på glas med tætsluttende låg....
-
Fond til Sovs
Brun benene i ovnen sammen med halvdelen af grøntsagerne, som er renset og skåret i passende stykker. Læg herefter benene og grøntsager i koldt vand og lad det koge op. Skum for fedt og urenheder. Tilsæt salt, og lad det koge op ige...
-
Hvidkålssuppe
Svinebrystet dækkes med kogende vand og tilsættes det 3. krydderi, 1 løg hvor de hele krydderier stikkes i og 1 spsk salt. Lad kødet koge ved svag varme i 1½-2 timer til det er mørt - husk at skumme suppen undervejs. Kog medisterpÃ...
-
Syltede Rødløg
Skræl løgene og skær dem i skiver. Hæld løgene på atamon-skyllede glas. Kog eddike, sukker, salt og peberkorn op. Når det er i kog, slukkes der for blusset, og lagen hældes over løgene, og låget skrues på. Lad dem stå i...
-
Syltet Squashsalat
Skær squashene i tynde skiver - brug evt et mandolinjern. Drys groft salt over og lad dem trække i 15 minutter. Hæld væden fra. Kog eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade - lad det koge 1 minut. Hæld squashskiverne på atamon...
-
Stegte Sild i Lage
2-4 personer. Klip finnerne af sildefileterne og krydr dem indvendigt med salt og peber. Smør dem med sennep og læg dem sammen på den korte eller lange led. Vend fileterne i rugmelet og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande m...
-
Grøntsagsfond
Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og dæk med vand. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand, så det står 2½ cm over grøntsagerne. Bring vandet i kog, skru ned, og lad det simre. Fjern eventuelle urenheder med en skummeske, og lad ...
-
Kyllingesuppe med Nudler
4-6 personer. Læg kyllingen i en stor suppegryde. Tilsæt laurbærblade, peberkorn og hvidløg, og dæk med vand. Bring gryden langsomt i kog ved middel varme. Skru ned, og lad det simre 40 minutter, til kyllingen er kogt. Tag kyllin...
-
Madras Karrypasta
Opvarm en tør pande ved middel varme. Kom peberkorn, koriander, spidskommen og sennepsfrø på, og rist, mens du ryster panden engang imellem, til du kan dufte aromaen. Pas på, at krydderierne ikke brænder på. Tag panden af varmen, o...
-
Kyllingesuppe krydret med Karry
Læg den rengjorte kylling i en gryde og hæld så meget vand ved at det dækker. Kog op og skum omhyggeligt. Tilsæt bouillonterninger, grøntsager og krydderier. Lad kyllingen snurre under låg ca. 45 minutter eller til den er mør. Ta...
-
Fyldte Gifler
Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden på bordet og dæk dem med et klæde. Lad dem optø ca. 15 minutter. Bland Philadelphia med parmesan og æg og del massen i 3 lige store portioner. Bland ostemassen med sambal oelek til de...
-
Tarteletter med Høns i Asparges
Kog en kylling. Den skal ikke være helt dækket med vand. Put løg, peberkorn, salt og gulerødder ned i gryden og lad den koge i 45-60 minutter (afhængig af størrelse). Tag kyllingen op og køl den af. Kødet skal nærmest fald...
-
Syltede Rødbeder
Vask og kog rødbederne i vand med salt i ca. 40 minutter. Hæld vandet fra, og "chok" rødbederne møre i rigeligt iskoldt vand. Gnub skindet af og skær dem i skiver. Læg rødbederne i rene glas sammen med skiver af peberrod og ...
-
Vitello Tonnato
Læg kødet i en gryde sammen med laurbær, peberkorn, nelliker, salt, gulerødder (skåret i skiver) og løg (skåret i både). Hæld bouillon i, så kødet er næsten dækket. Varm op til det koger, og kog kødet ved svag varme ca. ...
-
Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe)
Fisk: Pighvar, lange, fladfish, kammuslinger, hummerhaler. Fond koges på benene sammen med hvidvin, vand, salt og peberkorn. Efter en halv time tages benene op og der koges videre (der skummes). Ingredienserne sauteres i olivenolie i...
-
Løgrelish
Skær løgene i smalle både. Bland alt i en gryde og lad det simre ca. 20 minutter eller til konsistensen virker rigtig. ...
-
Hønsekødssuppe
* bouquet garni er et fransk ord, for den krydderurtebuket, man tilsætter supper - i denne suppe: 4 grene timian, lidt persille, lidt porretop, laurbærblade Suppe: Dæk kyllingestykkerne med vand i en gryde og kog stille i 15 minutter...
-
Marokkansk Inspireret Oksekødssuppe
Læg oksespidsbrystet i en gryde og dæk med koldt vand. Kog ved svag varme og fjern skum og fedt med en stor ske. Tilsæt salt og fjern skum igen. Tilsæt hel peber, hele koriander og kog til kødet er mørt (ca. 2½ time). Tag kødet op o...