Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Barbeque Kylling med Søde Kartofler & Coleslaw
Barbeque Kylling med Søde Kartofler & Coleslaw opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave barbeque kylling med søde kartofler & coleslaw:
- 2 søde kartofler
- Lidt olivenolie
- Salt
- ½ bundt purløg
- Lidt revet ost
- Kylling:
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk oregano
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- ½ tsk cayennepeber
- Olivenolie
- Coleslaw:
- 4 spsk tyk yoghurt
- 2 spsk klar eddike
- 1 tsk sukker
- En smule revet hvidløg
- Salt
- ½ spidskål
- En pose snack-gulerødder
- Limebåde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Barbeque Kylling med Søde Kartofler & Coleslaw:
Til 2 personer.
Tænd ovnen på 220°C
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. De skal ikke ligge for tæt.
Bag kartoffelbådene i ca. 20 minutter eller til de er møre. Anret dem med purløg og revet ost (evt. pecorino) lige inden servering.
Skær imens kyllingen i 2-3 stykker. Steg dem i lidt olie på en varm pande. Bland sukker, oregano, spidskommen, salt og cayennepeber. Kom krydderiblandingen på panden med kyllingerne et par minutter, inden de skal af og steg ved moderat varme.
Rør yoghurt, eddike, sukker, hvidløg og salt sammen. Snit kålen fint og skær gulerødderne i skrå skiver. Vend grøntsagerne i dressingen og smag til.
Server barbquekyllingen sammen med søde kartofler og coleslaw.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.