Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Cornflakes Paneret Kyllingebryst


Print opskriften på Cornflakes Paneret Kyllingebryst Print opskrift

Del på Facebook

Cornflakes Paneret Kyllingebryst opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cornflakes paneret kyllingebryst:



Opskrift indsendt af


Cornflakes Paneret Kyllingebryst opskrift

SÃ¥dan laver du Cornflakes Paneret Kyllingebryst:

Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter.

Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt.

Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg dem på risten over bradepanden og steg dem i ovnen ca. 20 minutter på hver side ved 200°C.

Under stegningen dryppes med smeltet fedtstof, så skorpen bliver gylden og sprød. Servér straks

Print opskriften på Cornflakes Paneret Kyllingebryst Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Sommerkylling Kyllingefad med Gulerødder & Porrer Livret (med kyllingefilet) Mexikansk Kyllingelasagne Smelter-på-tungen Kylling Nem Butter Chicken