Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Cornflakes Paneret Kyllingebryst
Cornflakes Paneret Kyllingebryst opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cornflakes paneret kyllingebryst:
- 700 g kyllingebryster
- 2 æg
- 100 g hvedemel
- Salt
- Friskkværnet peber
- ½ tsk hvidløgspulver
- 3½ dl cornflakes
- 50 g margarine
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cornflakes Paneret Kyllingebryst:
Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter.
Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt.
Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg dem på risten over bradepanden og steg dem i ovnen ca. 20 minutter på hver side ved 200°C.
Under stegningen dryppes med smeltet fedtstof, så skorpen bliver gylden og sprød. Servér straks