Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingefilet med Bacon & Hvidvin
Kyllingefilet med Bacon & Hvidvin opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingefilet med bacon & hvidvin:
- 1 tsk hvidløgsolie
- 4 skiver bacon
- 4 (á 125 g) kyllingefileter
- 1 dl hvidvin
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingefilet med Bacon & Hvidvin:
Opvarm olien på en pande og læg bacon på.
Steg baconskiverne, til de er sprøde, og panden er fyldt med baconsaft. Lad panden blive på varmen, men tag baconen af, pak den ind i stanniol og læg den til side.
Steg kyllingefileterne i ca. 2 minutter på hver side, til de har fået en smuk gylden stegeskorpe og er gennemstegte.
Kom fileterne på varme tallerkener, bræk baconen i mindre flager og læg dem på panden. Hæld hvidvin på og kog op. Hæld denne sauce over kyllingestykkerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.