Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Paprikasauce
Kylling i Paprikasauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i paprikasauce:
- 2 stk. (á ca. 900 g) kyllinger
- 1 tsk groft salt
- 2 tsk delikatessepaprika
- 50 g smør
- 1 stort hakket (ca. 50g) skalotteløg
- 1 knust fed hvidløg
- 2½ dl hønsebouillon
- 2 dl 18% creme fraiche
- 1 spsk hvedemel
- Friskhakket persille
- Ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Paprikasauce:
4-6 personer
Del hver kylling i 4 dele. Gnid stykkerne med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden.
Svits løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre (ca. ½ time).
Tag kyllingestykkerne op.
Rør creme fraiche og mel sammen. Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. Smag saucen til. Hæld den over kyllingestykkerne.