Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingeruller
Kyllingeruller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingeruller:
- 500 g hakket kyllingekød
- 2 pakker bacon
- 1 pakke pikantost
- Evt. 4 dampede asparges
- 2 æg
- Salt
- Peber
- Evt. lidt kyllingemarinade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingeruller:
Til 2 ruller.
Rør farsen sammen med æg og krydderier. Kom evt. lidt mel i, hvis den er blevet lidt for våd.
Læg bacon på et stykke bagepapir eller en sushimåtte, og fordel derefter farsen på midten af baconen. Derefter lægges osten på i en stribe i midten, og aspargsene ligges på hver side af osten.
Rul sammen, og grill eller steg rullen i ovnen. Ca. 25 minutter ved 200°C - men hold øje.
Spis med en lækker salat og evt. nogle ovnkartofler, som kan laves samtidig med rullen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.