Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Karrykylling med KÃ¥l
Karrykylling med KÃ¥l opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrykylling med kål:
- 2 bouillonterninger
- 2 dl minimælk
- 2 æbler
- 40 g (6%) creme fraiche
- 4 spsk hvedemel
- 2 røde peberfrugter
- 400 g fintsnittet hvidkål
- ELLER spidskål
- 2 finthakkede løg
- 4 spsk rapsolie
- 600 g strimlet kyllingefilet
- Efter smag: karry
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karrykylling med KÃ¥l:
Løg og æbler skæres i små tern og svitses sammen med karry i 1 spsk olie.
Kyllingekødet brunes i 1 spsk olie på en pande. Tilsæt derefter hvedemelet, og vend rundt, så det er godt fordelt over kyllingekødet.
Bouillonen tilsættes, så det dækker kødet.
Retten småkoger i ca. 15 minutter.
Hvidkål (eller spidskål) snittes meget fint og vendes i kødet sammen med peberfrugterne og koger med i 5-10 minutter. Tilsæt derefter salt og peber.
Til sidst tilsættes creme fraichen.