Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Karry-Kokos Sauce
Kylling i Karry-Kokos Sauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i karry-kokos sauce:
- 2 løg
- 4 kyllingebrystfileter
- Rigeligt ostindisk karry
- Smør
- 1-2 dl vand
- 4 tomater
- 2 røde peberfrugter
- Salt
- 1 stor dåse kokosmælk
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Karry-Kokos Sauce:
Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft.
Smørret smeltes i en gryde og løgene svitses deri. Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre.
Kyllingestykkerne tilsættes og svitses til de har skiftet farve. 1-2 dl vand tilsættes og blandingen koger videre et par minutter.
Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt. Retten koger herefter ca. 15 minutter til tomaterne er kogt ud.
Endelig tilsættes kokosmælk efter behov og efter opvarmning til kogepunktet er retten klar til servering.
Serveres med løse ris og salat.
Tips: Bananer i skiver, dryppet med citron- eller appelsinsaft og vendt i kokos er godt tilbehør, hvis retten er blevet stærk.