Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling- & Broccolifad
Kylling- & Broccolifad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling- & broccolifad:
- 250-300 g kyllingeinderfilet
- 1 broccoli
- 1 æg
- 2 dl piskefløde
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1 tsk bouillon
- 1-2 tsk sambal oelek
- Smør til stegning
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling- & Broccolifad:
Til 2-3 personer.
Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
Skær broccolien i mindre stykker - stokken kan også bruges. Damp den i letsaltet vand i et par minutter. De skal stadig have godt med bid.
Steg kyllingestykkerne på en pande i smør, til de er gyldne på begge sider. De skal ikke gennemsteges, da de også skal i ovnen. Krydr med salt og peber.
Pisk æg, fløde, creme fraiche, smuldret bouillon, sambal oelek og salt sammen.
Hæld vandet fra broccolien og læg den i et ildfast fad. Læg kyllingen ovenpå, og hæld flødemassen ovenpå.
Gratinér i ovnen i 25-30 minutter. Serveres evt. med en lækker salat og et stykke brød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.