Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Panang Kylling
Panang Kylling opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave panang kylling:
- 500 g kyllingefilet
- 50 g panang karrypasta
- 5 spsk olie
- 600 ml kokosmælk
- Ca. 15 dråber fiskesauce
- 1 dl mælk
- Lime/kefirblade
- Vandkastanjer
- Bambusskud
- Babymajs
- Rød peberfrugt
- Ærter
- Tilbehør:
- Kogte ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Panang Kylling:
Til 4 personer.
Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i en wok med lidt olie. Tag kyllingen op, og læg den til side.
Tag herefter 5 spsk olie, og steg karrypastaen heri. Mix det godt sammen, til det ikke klumper mere. Tilsæt herefter kokosmælk, fiskesauce og mælk. Bland det hele.
Kom så grøntsagerne og kyllingekødet i, og lad det småsimre i 10-15 minutter imens risene koges.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.