Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tandoori Kylling


Print opskriften på Tandoori Kylling Print opskrift

Del på Facebook

Tandoori Kylling opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tandoori kylling:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Tandoori Kylling:

Fjern skindet fra kyllingen og skær den i 8 stykker.

Bland yoghurt og tandoorikrydderier (spidskommen, kanel, gurkemeje, ingefær) i en skål. Læg kyllingestykkerne i. Sørg for at alle stykker er helt dækkede af marinaden. Læg folie over og stil det i køleskabet i 30 minutter eller natten over.

Sæt ovnen på 250°C. Læg kyllingestykkerne i en bradepande. Kassér marinaden. Sæt kyllingen i ovnen. Vend kyllingestykkerne nu og da og steg dem til kødsaften er helt klar og ikke længere rosa (ca. 30 minutter).

Mens kyllingen står i ovnen tilberedes couscousen efter pakkens anvisninger. Hold couscousen varm til serveringen.

Læg couscousen på et fad og læg kyllingestykkerne ovenpå. Garnér med koriander

Tandoori Kylling opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Tandoori Kylling Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling i Paprikasauce Saftigt Kyllingebryst i Ovn Kylling i Karry-Kokos Sauce Pikant Kylling Dansk Paella Livret (med kyllingefilet)