Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tandoori Kylling
Tandoori Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tandoori kylling:
- 1 hel kylling
- 2 tsk spidskommen
- ½ tsk kanel
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk revet ingefær
- 5 dl letmælksyoghurt
- Couscous
- Frisk koriander
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tandoori Kylling:
Fjern skindet fra kyllingen og skær den i 8 stykker.
Bland yoghurt og tandoorikrydderier (spidskommen, kanel, gurkemeje, ingefær) i en skål. Læg kyllingestykkerne i. Sørg for at alle stykker er helt dækkede af marinaden. Læg folie over og stil det i køleskabet i 30 minutter eller natten over.
Sæt ovnen på 250°C. Læg kyllingestykkerne i en bradepande. Kassér marinaden. Sæt kyllingen i ovnen. Vend kyllingestykkerne nu og da og steg dem til kødsaften er helt klar og ikke længere rosa (ca. 30 minutter).
Mens kyllingen står i ovnen tilberedes couscousen efter pakkens anvisninger. Hold couscousen varm til serveringen.
Læg couscousen på et fad og læg kyllingestykkerne ovenpå. Garnér med koriander
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.