Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Toast med Fløde, Champignon & Kylling
Toast med Fløde, Champignon & Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave toast med fløde, champignon & kylling:
- 12-18 skiver toastbrød
- 1½-2 drikkeglas mælk
- 200 g revet mozzarella
- 150 g anden revet ost
- 500 g champignon
- 1 pakke kyllingestrimler
- Ca. ½ liter madlavningsfløde
- 2 æg
- Salt
- Peber
- Paprika
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Toast med Fløde, Champignon & Kylling:
Først skæres champignonerne i skiver.
Skær derefter skorperne af brødet, og dyp skiverne i mælken. Fordel halvdelen af toastbrødet i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen ovenpå.
Hæld derefter champignonskiver og kyllingestrimler på. Fordel den sidste ost over kyllingen.
Dyp derefter de resterende stykker toastbrød i mælken og kommes på.
Pisk æggene og kom fløden heri. Smag til med salt, peber og paprika og hæld blandingen i fadet over toastene.
Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter ved 180°C (eller til brødene begynder at blive gyldne).
Serveres med en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.