Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chicken Tikka Masala


Print opskriften på Chicken Tikka Masala Print opskrift

Del på Facebook

Chicken Tikka Masala opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chicken tikka masala:



Opskrift indsendt af


Chicken Tikka Masala opskrift

SÃ¥dan laver du Chicken Tikka Masala:

Til 4 personer

Marinade:
Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri.

Kylling:
Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marinere i mindst en time ved stuetemperatur, meget gerne længere - op til et døgn i køleskab - i en plasticpose, der er nem at vende rundt en gang imellem.

Steg kyllingen i et ildfast fad i en forvarmet ovn ved 250°C i 12-15 minutter.

Sovs:
Opvarm olien i en gryde og steg løgene gyldne heri.

Tilsæt nu hvidløg, ingefær og tomatpuré og rør godt rundt.

Kom derefter gurkemeje og mandler i sammen med vandet.

Lad nu retten småkoge i 3-4 minutter, hæld så kødet og marinaden i gryden, og tilsæt fløden, når retten er gennemvarm.

Smag til med salt og tilsæt lidt mere vand, hvis sovsen er for tyk. Serveres evt. med basmatiris, raita og poppadoms.

Print opskriften på Chicken Tikka Masala Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Nem Butter Chicken Kylling med Smøreost & Pasta Mexikansk Kyllingelasagne Kylling på Urtebund Livret (med kyllingefilet) Karrykylling med Kål