Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Gratin


Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gratin:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gratin:

Dej: Rør mornaysauce, mel, salt og peber sammen i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under piskning. Kog blandingen godt sammen ved jævn varme, stadig under piskning (ca. 2 minutter). Dejen skal være tyk og glat. Tag gryden af varmen og lad dejen køle lidt af (rør af og til). Pisk æggene i dejen, et ad gangen.

Fyld:Bland rosenkål, kartoffeltern og hamburgerrygtern i en smurt, ovnfast fad. Hæld dejen over og vend let rundt i blandingen. Drys rasp på gratinen og bag den nederst i ovnen ca. 70 minutter ved 175°C.

Tip: Gratinen kan tilberedes og stå klar i køleskabet ca. 4 timer før bagningen.

Gratin opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gratin Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madtærter kategorien

Kyllingetærte I Nem Porretærte med Skinke Squashtærte Kyllingetærte med Porre & Bacon Kødtærte Laksetærte med Spinat