Madkampen.dk » Ingredienser » Hamburgerryg

Opskrifter på mad med Hamburgerryg

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hamburgerryg indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Hamburgerryg i Fad

    hamburgerryg

    Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...



  2. Bodils Hamburgerryg

    Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande. Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian. Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæl...


  3. Hamburgerryg Piccata med Rissalat

    Skær kødet i skiver af ca. ½ cm. Bland mel og peber og vend hamburgerryggen heri. Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne heri. Varm smør og olie op på en slip-let pande, til det er lysebrunt. Steg kødskiverne gyldne ve...


  4. Maskeret Blomkål med Hamburgerryg-Rester

    Kog blomkålen - den må stadig gerne have en smule bid. Lav en opbagt karrysovs, hvor du først laver en melbolle, og derefter spæder til med skiftevis kogevandet og mælk. Skær hamburgerryg og æg i tern, og tilsæt dem til sovsen...


  5. Amagergryde med Hamburgerryg

    Hamburgerryggen skæres i små tern. Skræl kartofler og gulerødder, og skær ligeledes dem i tern. Optø ærterne, hvis frosne. Hvis friske, bælg dem. Hamburgerryg, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. De koges knap...


  6. Hamburgerrygfad med Chili

    Skær hamburgerryggen i skiver, og læg skiverne i bunden af et ildfast fad. Skær peberfrugterne i strimler, og svits dem i lidt olie. Fordel herefter peberfrugterne over hamburgerryggen. Rens og skær champignonerne i skiver, og for...


  7. Adventsgryde med Hamburgerryg

    Skær hamburgerryggen i skiver. Smelt smørret på en stor pande, drys karry over. Brun kødskiverne på panden, og læg dem til side. Skær porrerne i tynde strimler og peberfrugten i tern. Svits nu på panden porrer, peberfrugt,...


  8. Glaseret Hamburgerryg

    hamburgerryg

    Kog hamburgerryggen i rigeligt ,letsaltet vand i ca. 45 minutter. Alternativt kan du koge den i 30 minutter og lade den trække 30 minutter i vandet. Skindet tages af hamburgerryggen. Sennep, farin og rasp røres godt sammen, og forde...



  9. Vægtvogternes Kartoffelpandekager

    4 portioner. Skræl og riv kartofler og rodfrugter groft. Bland porrestrimler, æg og persille i, og krydr med salt og peber. Varm en stegepande op med olie, og hæld grøntsagsblandingen på. Steges ca. 3 minutter på hver side...


  10. Gryderet med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl og kog kartoflerne. Skær hamburgerryg, gulerødder og pastinak i strimler. Varm olien i en gryde. Tilsæt tomater, tomatpuré og bønner. Lad det småkoge i ca. 10 minutter. Drys saucejævner i, og rør rundt. ...


  11. Rodfrugtgratin med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl rodfrugter og porre, og skær dem i strimler. Kog mælk og fløde op under omrøring. Kom rodfrugter, porre, hvidløg, salt og peber ved. Lad det simre i 5-10 minutter. Vend timian og ost i. Anret det i et ov...


  12. Gratin

    Dej: Rør mornaysauce, mel, salt og peber sammen i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under piskning. Kog blandingen godt sammen ved jævn varme, stadig under piskning (ca. 2 minutter). Dejen skal være tyk og g...