Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Culottesteg med Kold Bearnaisecreme
Culottesteg med Kold Bearnaisecreme opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave culottesteg med kold bearnaisecreme:
- 1 kg culotte
- 1 spsk groft salt
- Peber
- 3½ dl creme fraiche
- 1 spsk bearnaiseessens
- 3/4 tsk groft salt
- Peber
- 3 spsk hakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Culottesteg med Kold Bearnaisecreme:
4 personer.
Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Brun den i ovnen ca. 15 minutter ved 220°C. Steg den videre ved 150°C i 30-40 minutter, afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i 15 minutter inden den skæres for.
Bland lige dele 18% og 38% creme fraiche sammen, og smag til med essens, salt, peber og persille.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.