Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Krydrede Kødboller i Tomatsauce


Print opskriften på Krydrede Kødboller i Tomatsauce Print opskrift

Del på Facebook

Krydrede Kødboller i Tomatsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave krydrede kødboller i tomatsauce:



Opskrift indsendt af


Krydrede Kødboller i Tomatsauce opskrift

Sådan laver du Krydrede Kødboller i Tomatsauce:

Rør alle ingredienserne til farsen, og form små kødboller (kom det hele i en frysepose, klip et hul og pres farsen direkte på panden).

Steg kødbollerne på panden, men steg dem ikke helt færdige. Tag bollerne af panden.

Hæld tomatpuré på panden i fedtet fra kødbollerne. Svits det med hvidløg, basilikum og oregano. Hæld derefter tomatpassata i og varm det op.

Kom kødbollerne i, og lad det simre i 20-30 minutter.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og servér evt. med et drys revet parmesan på toppen.

Print opskriften på Krydrede Kødboller i Tomatsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Nachos Supreme Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce Farsbrød med Oksekød & Gulerødder Indiske Hakkebøffer Lasagne Bolognese Drengerøvsgryde