Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Krydrede Kødboller i Tomatsauce
Krydrede Kødboller i Tomatsauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave krydrede kødboller i tomatsauce:
- 500 g hakket oksekød
- 2 æg
- 3 fed presset hvidløg
- 3 spsk tørret basilikum
- 1 spsk oregano
- 1 spsk paprika
- 1-2 tsk chili
- Tomatsauce:
- 1 dåse tomatpuré
- 1 fed presset hvidløg
- Basilikum
- Oregano
- 1 flaske eller karton tomatpassata
- Pasta
- Evt. Parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Krydrede Kødboller i Tomatsauce:
Rør alle ingredienserne til farsen, og form små kødboller (kom det hele i en frysepose, klip et hul og pres farsen direkte på panden).
Steg kødbollerne på panden, men steg dem ikke helt færdige. Tag bollerne af panden.
Hæld tomatpuré på panden i fedtet fra kødbollerne. Svits det med hvidløg, basilikum og oregano. Hæld derefter tomatpassata i og varm det op.
Kom kødbollerne i, og lad det simre i 20-30 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og servér evt. med et drys revet parmesan på toppen.