Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Ungarsk Gryde
Ungarsk Gryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ungarsk gryde:
- 2 rødløg
- 4 spsk margarine
- 600 g okseyderlår
- 1-2 spsk hvedemel
- 3-4 spsk tomatpuré
- 1 laurbærblad
- Salt
- Peber
- 1-2 tsk paprika
- Rosmarin
- ca. 2½ dl bouillon
- ½ liter rødvin
- 1 dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ungarsk Gryde:
Pil løgene og hak dem. Brun dem i fedtstoffet.
Skær kødet i terninger og vend dem i hvedemel. Brun dem i fedtstoffet med løgene. Tilsæt tomatpuré og laurbærblad. Krydr og hæld bouillon og rødvin ved.
Lad retten småsnurre under låg ca. 1½ time, eller til kødet er mørt. Spæd evt. med mere bouillon.
Rør fløden i lige før serveringen.