Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » HvidkÃ¥lslasagne
Hvidkålslasagne opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvidkålslasagne:
- ½ hvidkål
- 1 løg
- 500 g hakket oksekød
- 1 spsk oliemargarine
- 1 dåse hakkede tomater med basilikum
- Salt
- Peber
- 2 dl piskefløde
- 250 g mascarpone
- 200 g kalkunbacon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hvidkålslasagne:
Blanchér hvidkålsbladene i letsaltet vand i et par minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.
Svits de hakkede løg samt oksekødet i margarinen. Krydr med salt og peber. Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge i 10-15 minutter ved svag varme.
Bland fløde og ost sammen og kog det op.
Smør et ildfast fad og læg skiftevis fars, hvidkål og ostesauce. Læg kalkunbacon på som låg.
Bag lasagnen ved 200°C i ca. 30 minutter og server med en god salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.