Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Kartoffelmoussaka pÃ¥ Dansk


Print opskriften på Kartoffelmoussaka pÃ¥ Dansk Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelmoussaka på Dansk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelmoussaka på dansk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kartoffelmoussaka på Dansk:

Svits oksekødet til det er brunt, hak løg samt hvidløg og svits det med køddet.

Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat, basilikum, salt og peber og lad det småkoge i et par minutter.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver sammen med de friske tomater.

Pisk herefter mælk og mel i en gryde og bring det kort i kog, til det er jævnt. Tag kort gryden fra varmen og tilsæt osten samen salt og peber.

Dernæst bygges moussakaen lagvis op i en ovnfast fad - start med kødsauce, så kartoffelskiver og tomatskiver. Afslut med ostesauce på toppen og dæk den til med folie, mens den bages i 1 time ved 180°C.

Fjern folien, hæv temperaturen til 200°C og bag de sidste 15 minutter, så du får en fin og sprød overflade på din moussaka.

Kartoffelmoussaka på Dansk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffelmoussaka pÃ¥ Dansk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Hakket Oksekødgryde Nachos Supreme Calzone Bolognese Spansk Kødgryde Chimichanga med Black Bean Salsa Hvidkålsret med Oksekød & Ris