Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Nemt Porrefad
Nemt Porrefad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nemt porrefad:
- 800 g kartofler
- Smør til fadet
- 500 g hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 2 porrer
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 spsk paprika
- Salt
- Peber
- 2½ dl madlavningsfløde
- 150 g revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Nemt Porrefad:
4 personer.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Smør et ildfast fad med smør og læg kartoffelskiverne i bunden af fadet.
Brun kødet i lidt smør på en pande. Pil og pres hvidløgene og lad dem stege med.
Rens porrerne, skær dem i skiver, og kom dem på panden.
Tilsæt de hakkede tomater, paprika, salt og peber og lad det stege ved høj varme i et par minutter.
Hæld kødsovsen over kartoflerne i fadet. Hæld derefter fløden over.
Bag i ovnen i 20 minutter ved 200°C. Drys så den revne ost over og bag i yderligere 15-20 minutter eller til kartoflerne er møre.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.