Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki
Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave græske frikadeller med kartofler & tzatziki:
- 4 dl Græsk yoghurt
- 1 agurk
- 750 g nye kartofler
- Olivenolie
- 1 bundt rosmarin
- Hvidløg
- 500 g oksekød
- 1 æg
- 4 spsk finthakket kruspersille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Græske Frikadeller med Kartofler & Tzatziki:
Skær kartoflerne i både, gnid dem med olie, krydr med salt, peber og finthakket rosmarin nåle. Læg dem i et fad med maste hvidløgsfed. Steg ved 200°C i cirka 40 minutter.
Rør kødet med æg, fintrevet hvidløg, persille, salt og peber. Form aflange deller og steg dem med i ovnen de sidste 20 min.
Rør yoghurt med fintrevet hvidløg, salt, peber og riv agurk ned i dressingen.