Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Squashfad med Oksekød
Squashfad med Oksekød opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Squashfad med Oksekød:
Skær squashen i 1 cm tykke skiver.
Hæld dem i en plastikpose sammen med melet og ryst dem godt, så alle skiver bliver dækket af mel. Smelt lidt fedtstof på en pande og rist squashskiverne let på begge sider. Tag dem af panden.
Pil og hak løget fint. Skær et kryds på tomaterne, og skold dem et minuts tid. Flå herefter skindet af, og skær dem i mindre stykker. Du kan evt. erstatte de friske tomater med en dåse hakkede tomater.
Svits løgene let i olie, tilsæt kødet, og lad det hele brune på panden. Kom tomaterne i og varm det ca. 10 minutter til væden næsten er kogt væk. Krydr med oregano, salt og peber.
Læg halvdelen af squashskiverne i et ildfast fad, herover halvdelen af kødblandingen og halvdelen af osten. Gentag med den sidste halvdel.
Sæt fadet i ovnen ved 190°C (alm. ovn) i ca. 30 minutter.
Server evt. med nogle græske ovnkartofler og en skål salat til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.