Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risret Primavera
Risret Primavera opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave risret primavera:
- 2½ dl langkornede ris
- 2 gulerødder
- 1 rødløg
- 4 friske asparges
- 50 g champignon
- 2 tomater
- 1 spsk olivenolie
- 5 dl hønsebouillon
- 1½ dl frosne ærter
- ½ dl hakket frisk persille
- ½ dl revet ost
- Salt
- peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Risret Primavera:
Skær gulerødderne i skiver og hak løget. Rens aspargesene og skær dem i 3 cm lange snitter. Skiv svampene. Tern tomaterne.
Opvarm olien ved jævn varme i en gryde. Tilsæt gulerødder og løg og steg det under omrøring i 5 minutter til løgene er klare.
Tilsæt ris og bouillon, bring det i kog og lad det koge under låg ved svag varme i 15 minutter.
Kom asparges, ærter og champignon i risene. Læg låg på og lad grøntsagerne koge med til de er møre og al væske er absorberet (ca. 5 minutter).
Tilsæt tomater, persille og ost. Smag til med salt og peber. Servér risene varme eller kolde til koteletter eller kylling.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.